Thursday, October 18, 2007

BARA'AN

pada 16 oktober 2007..team KKS mengadakan aktiviti barapan di umah ahli kelab. Seramai 13 orang yang turut serta aktiviti ini yang bermula dari pukul 8.30- 12.00 malam. Bermula dari umah atas bukit iaitu umah encik nizam nuri..di umah beliau kami makan mee hoon yang panas dan pedas

menahan pedas ketika sedang memakan mee hoon yang pedas..

....malah di rumah beliau juga kami selamber menghisap rokok (atas kebenaran tuan rumah)

situasi terkawal di rumah encik nizam nuri

..ahahaha..kemudian kami ke umah encik zaidi..pun makan mee kuning juga..setiap umah kami dah setkan kepada 1 rumah = 30 minit sahaja..

situasi terkawal di area umah encik zaidi, ped, wafi & arab

pastu plak kami ke umah encik ped..untuk pengetahuan pembaca senyap..umah encik zaidi, encik ped, encik wafi dan encik arab adalah sama dalam satu kawasan..erti kata lain..kami berjiran..ahahaha...kemudian kami ke umah encik wafi..encik wafi kemudiannya menayangkan kami mercun yang biasa digunakan untuk malam hari kebangsaaan 2007..

mula huru-hara pabila asyik nak smack down bila bergambar..macam cilake

ahaha...takde la besar sangat...kemudian kami ke umah encik arab..ya..di rumah beliau kami layan cerita "baik punya cilok"..dan kami melihat sahaja botol2 shisha yang dipamerkan..hampes...kemudian kami ke umah cik jasmin..

situasi terkawal di rumah cik jasmin (segan)

kami makan laksa johor..dan kami layan kembali cerita "Baik Punya Cilok"..sampai habis..pastu kami ke umah encik pacak..ya..di rumah beliau di sediakan air berkarbonat dan kuih muih kerana ketika itu ibu bapa beliau sedang beradu..

masing-masing mula keluh kesah di rumah encik pacak

pastu setibanya kami ke tempat kereta..mereka mula kecuh kerana si encik wafi menyatakan hasrat beliau untuk membakar mercun..hasrat beliau diterima oleh kami tanpa rasa bersalah..kami ke tempat yang dituju iaitu di persimpangan jalan ke Hospital Serdang...hahaha..hasrat kami murni..ingin berkongsi kegembiraan kami bersama pesakit2 di sana...dan juga penumpang ERL..

pasukan pelancar mercun sedang melakukan kerja-kerja men'setting' bahan letupan..hahaha..kemudian kami kembali ke markas kami di Molan..sambil menyambung kembali cerita dalam kereta encik zaidi telah dicalit najis..ahahaha..cam cilake busuknya..

Godok kupat neng ngisor ondo,
Godonge nipah di gawae atep,
Salah silap ku njaluk ngapuro,
ketemu meneh neng taun ngarep,
"SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI"

-gambar sumbangan dari cik jasmin-

No comments: